Prijzen bruiloft

De prijzen bruiloft worden bepaald door vele factoren bijvoorbeeld trouwauto’s, bedankjes, catering, trouwjurk, vuurwerk, gemeentehuis, foto’s, eten en drinken. Je kunt de prijzen bruiloft zo gek maken als je wilt, gemiddeld zijn de totale kosten 12000 euro per trouwerij. De duurste bruiloft ooit was die van Charles en Diana, de kosten voor die bruiloft waren 74 miljoen euro. Veel informatie vindt vind je op de nog altijd betrouwbare startpagina trouwen feest ook met betrekking tot prijzen bruiloft. De duurste scheiding ooit was die van Paul McCartney met Heather Mills, het koste hem 110 miljoen dollar. Op vrijdag en zaterdag trouwen is het meest populair en dat kan de prijzen bruiloft aardig opdrijven.

Prijzen bruiloft met coverband

Er zijn veel verschillende bruiloftbands of coverbands voor een bruiloft te boeken. Het is belangrijk rekening te houden met de ervaring die een band met bruiloften heeft. Een band die zijn volume niet aan kan passen op de situatie is vaak geen goed alternatief voor een huwelijksfeest. Met betrekking tot de prijs zijn goede bruiloftbands ongeveer te boeken vanaf achttienhonderd euro. De muziek bepaalt een groot deel van hoe de avond gaat verlopen en is daarmee een belangrijke feestfactor. Let bij het kiezen van een band goed op en ga niet af op waarnemingen van ander, smaken verschillen tenslotte.

Kosten bruiloft met feestband GiGA

Voor een geheel vrijblijvende prijsopgave verzoeken we u het contactformulier in te vullen. GiGA heeft een speciaal programma voor bruiloften.

  • Livemuziek bij de deur (de zanger, gitarist en de drummer van GiGA met gitaar, cajon en zang)
  • Muziek tijdens de binnenkomst van de gasten en de felicitaties
  • Tijdens de feestavond speelt GiGA de lekkerste medleys en mooiste feestnummers

De afgelopen 15 jaar heeft GiGA tijdens heel veel huwelijken de muziek verzorgd en zo veel feest ervaring opgedaan.