Bedrijfsfeest Coverband

Exclusief live topentertainment

De live sensatie voor uw bedrijfsevenement of bedrijfsfeest.

GiGA bestaat uit een drietal topmuzikanten met voortreffelijke vocale en instrumentale kwaliteiten. Aangevuld met een steengoede geluids- en lichtshow is dit topentertainment van de bovenste plank. GiGA kan zowel het avondvullende programma verzorgen als een miniconcert van een uur. Door de grote ervaring van de band is GiGA in staat van elke situatie een onvergetelijk feest te maken. De muziek kan uw feest maken of breken, GiGA is zich hier bewust en neemt zorgt er door heerlijke muziek voor dat het een knalfeest wordt. Check direct of de prijs van GiGA bij uw budget past.

Een professionele gangmaker voor uw evenement.

De band zorgt voor een feestelijke avond met alleen de allerbeste actuele hits en medleys. Met het feest der herkenning en up-to-date repertoire is deze formatie dé garantie voor een volledig geslaagd evenement. Een show bestaat standaard uit 3×50 minuten binnen een tijdsbestek van 4 uur. Dit kan na overleg echter aangevuld worden met extra speeltijd. GiGA werkt met vaste licht- en geluidstechnici, zij stemmen de techniek af op de hoeveelheid personen en de locatie. De bandleden zelf maken op het podium gebruik van in-ear monitoring en elektronische drums van topkwaliteit. U hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken over de luidheid van de band, het volume is volledig aan te passen aan de grootte van de zaal. De gehele achterzijde van het podium wordt afgedekt en gestyled door zwart doek, zodat het podium fraai is afgewerkt en iedere locatie direct geschikt is voor een GiGAntische show.

Een miniconcert van GiGA.

Als enige coverband in Nederland kan GiGA opbouwen en afbreken in een kwartier. GiGA kan dus net als artiesten en bandzangers een optreden van een half uur of een uur verzorgen. Belangrijk is dat u de geluid en lichtinstallatie voor de zaal al heeft staan. GiGA kan ook het licht en geluid voor de gehele avond verzorgen. Tijdens een miniconcert werkt GiGA in een uur naar een topfeest met super-medleys en de beste hits van nu. Het GiGA Miniconcert pas dan ook perfect in een feestavond met meerdere artiesten of een bedrijfsfeest.

Informatie, Prijsberekening en direct boeken!

Hier vindt u het actuele feestrepertoire van GiGA.
Klik hier om vrijblijvend een datum te reserveren in de agenda van GiGA via het contactformulier. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Referenties van GiGA zijn onder andere: Adecco, Vacanceselect, Univé, 250 bruidsparen en honderden cafés en feesttenten.

adecco
unive

Reviews

Tijdens ons personeelsfeest (van 2022) heeft de GiGA coverband ons voorzien van een super sfeervolle avond. Met leuke muziek uit 70`s tot heden. Waardoor er voor alle doelgroepen iets was om mee te zingen. Zeker een aanrader!!

~ Roy (5/5 op Google reviews)

Geweldige avond gehad met GiGA! Van 60s tot modern stuk voor stuk met geweldige zang en begeleiding.

~ Nino (5/5 op Google reviews)

Wat een fantastische band!!! Ontzettend aardige mensen en topmuzikanten. Mede door deze band een avond gehad om niet meer te vergeten!!

~ Esther (5/5 op Google reviews)