Boek een band

Op Google heeft de zoekterm “Boek een band” ruim 4,5 miljoen resultaten. Of ook echt wordt gevonden wat met de zoekopdracht “Boek een band” was voorzien is de vraag. Op veel sites van boekingsbureaus en bands staat geen live materiaal, hierdoor is vanaf internet een band niet te beoordelen. Om tien bands te gaan bezoeken is wel weer heel erg veel werk. Veel formaties met zoekopdracht “Boek een band”, hebben informatie van de band online staan maar waar moet u op letten? In de volgende alinea een opsomming van aandachtpunten voor het vinden van de juiste band voor uw feest of bruiloft.

Boek een band en gevonden en nu?

Welke punten kunt u bekijken als u heeft gezocht op Boek een band.

  • Is het audio- en videomateriaal live en niet in de studio opgenomen (dan kan iedereen een goede opname maken)?
  • Zijn de opnames redelijk recent en is de playlist recent bijgewerkt en staan er nieuwe nummers in?
  • Staat de agenda online en staan er soortgelijke gelegenheden in, sommige bands zijn niet voor alle gelegenheden geschikt?
  • Is de band online en via boekingsbureaus te boeken (zoals GiGA), boekingsbureaus zullen ook de kwaliteit beoordelen.
  • Is de site bijgewerkt en up tot date en werken alle pagina’s?

Boek een band en GiGA gevonden

Ook GiGA vindt u op de zoekterm “Boek een band”, GiGA heeft een speciaal programma voor bruiloften. Bij de deur staan de gitarist en de drummer met gitaar en djembee en zingen leuke binnenkomstnummers. Tijdens het feliciteren wordt door de toetseniste van GiGA en de zangeres van GiGA begeleiding gedaan met rustige achtergrondnummers. Tijdens de feestavond speelt GiGA de ene na de andere hit voor u vaak ook nog in medleyvorm. Voor openbare feesten heeft GiGA groot geluid en licht, een spetterende show die voor feesttenten en kermissen vaak wordt geboekt.