Dj Trouwerij

Een DJ Trouwerij is een alternatief voor een coverband of bruiloftband. Anders dan de coverband of bruiloftband is de DJ Trouwerij alleen. Kosten en muzikale voorkeur kunnen een reden zijn te kiezen voor een DJ Trouwerij in plaats van een Coverband of bruiloftband. En DJ trouwerij draait soms niet alleen plaatjes maar is soms ook zanger. Het is dan een DJ trouwerij/zanger die nummers langs laat komen en soms ook de leadzang van deze covers doet. De DJ Trouwerij is in de jaren 90 van de vorige eeuw opgekomen als alternatief voor een duo tijdens het huwelijksfeest.

Waar moet ik bij het boeken van een DJ trouwerij op letten

Bij het boeken van een DJ Trouwerij is er veel keuze, DJ Trouwerij geeft op google zo’n vijftigduizend hits, waar kun u op letten?:

  • Heeft de DJ Trouwerij een gevulde agenda die op internet inzichtelijk is?
  • Is het videomateriaal op de site live en hoor je ook hoe zijn presentatie tussen de nummers door is?
  • Check het fotomateriaal op de site en check of in de agenda ook andere bruiloften staan.
  • Check als laatste of zijn muzieksmaak aansluit bij jullie muzieksmaak.

Staan voorstaande zaken niet online zoals bij GiGA of is het materiaal heel oud dan zegt dat genoeg.

Bruiloftband GiGA voor uw bruiloft in plaats van een DJ trouwerij?

Nodig coverband GiGA uit en een professionele en spetterende muzikale begeleiding gegarandeerd. Het is duidelijk dat een DJ Trouwerij goedkoper is dan een coverband, dus wat krijgt u dan? De gasten worden bij de deur onthaald met zang, gitaar, djembee. Piano en zang begeleiden de binnenkomst van de gasten tijdens de felicitaties. Als iedereen zijn drankje heeft gaat het GiGAfeest echt los met de hele GiGA bruiloftband op het podium. Met het up to date repertoire met vele medleys gaat het GiGAfeest steeds verder los. De GiGAbruiloftband op een manier zoals het op uw huwelijksfeest bedoeld is.