Band Boeken

Een band kunt u boeken via een boekingsbureau, via de telefoon of via internet. Het voordeel van boeken via een boekingsbureau is dat het boekingsbureau voor vervanging kan zorgen als dat nodig is. GiGA kunt u als band boeken via uw boekingsbureau of via de site kunt u online de band boeken. Van GiGA krijgt u direct een contract in uw mailbox. Het is aan te raden uw afspraken met een coverband op deze manier op papier te hebben. Dan kunnen over de datum, tijd en afgesproken prijs geen onduidelijkheden ontstaan, een rustgevend gevoel bij het boeken.

GiGA als band boeken

Coverband GiGA kunt u volledig online als band boeken via het contact gedeelte van de GiGA site. U kunt kiezen voor een avondvullend programma of een miniconcert van een uur. Het avondvullende programma is zeer geschikt voor feesttenten, bedrijfsfeesten, kermissen of bruiloften. Het miniconcert is geschikt om in te zetten op een bedrijfsfeest of ander feest waar ook andere artiesten optreden. Coverband GiGA kan ik een kwartier opbouwen en in een kwartier afbreken. Hiermee kan GiGA ingezet worden zoals de meeste artiesten en bandzangers (waarvan de kosten vaak veel hoger zijn).

Hoe kan ik de goede band boeken?

Hoe vind ik een goede coverband zult u denken, ik googlede al op “bands gezocht”, “coverband inhuren” en “coverband boeken”. Hier een paar tips, de juiste band boeken doet u zo:

  • Luister of de opnamen live zijn of uit een studio komen. In de studio kan ten slotte iedereen een redelijke opname maken, dat zegt niets over de kwaliteit van een optreden.
  • Kijk als laatste naar de uitstraling van de live band op de foto’s.
  • Maak een afspraak voor een kijkavond bij de band.

Staan deze punten niet online zoals bij GiGA dan kunt u beter een andere coverband zoals GiGA boeken.