Openbaar feest

Feestband GiGA topentertainment

De live sensatie voor uw Feesttent, kermis of ander openbaar feest of evenement.

GiGA bestaat uit een drietal topmuzikanten met voortreffelijke vocale en instrumentale kwaliteiten. Aangevuld met een steengoede geluids- en lichtshow is dit topentertainment van de bovenste plank. Coverband GiGA begrijpt dan een Feesttent mee moet zingen en uit zijn dak moet gaan, dat een Kermis meer dan bierdrinken is en ieder openbaar feest op een net iets andere manier benaderd moet worden om echt een feest te worden. GiGA is pas tevreden als het in de hele zaal feest is.

Een professionele gangmaker voor uw evenement of openbaar feest.

De band zorgt voor een knallende avond met alleen de allerbeste hits en medleys van toen én nu. Van Dance tot Hollandse Hits. Met het feest der herkenning en up-to-date repertoire is deze formatie dé garantie voor een volledig geslaagd evenement. Een show bestaat standaard uit 3×50 minuten binnen een tijdsbestek van 4 uur. Dit kan na overleg echter aangevuld worden met extra speeltijd. GiGA werkt met vaste licht- en geluidstechnici. Zij stemmen de techniek af op de hoeveelheid personen en de locatie. De bandleden zelf maken op het podium gebruik van in-ear monitoring en elektronische drums van topkwaliteit. U hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken over de luidheid van de band, het volume is volledig aan te passen aan de grootte van de zaal. De showkleding is verzorgd en stijlvol. De gehele achterzijde van het podium wordt afgedekt en gestyled door zwart doek, zodat het podium fraai is afgewerkt en iedere locatie direct geschikt is voor een swingende show.

Een miniconcert van GiGA.

Als enige coverband in Nederland kan GiGA opbouwen en afbreken in een kwartier. GiGA kan dus net als artiesten en bandzangers een optreden van een half uur of een uur verzorgen. Belangrijk is dat u de geluid en lichtinstallatie voor de zaal al heeft staan. GiGA kan ook het licht en geluid voor de gehele avond verzorgen. Tijdens een miniconcert werkt GiGA in een uur naar een topfeest met Super medleys en de beste hits van nu. Het GiGA Miniconcert pas dan ook perfect in een feestavond met meerdere artiesten of een bedrijfsfeest of een openbaar feest.

Informatie, Prijsberekening en direct boeken!

Hier vindt u het actuele feestrepertoire van GiGA.
Klik hier om vrijblijvend een datum te reserveren in de agenda van GiGA via het contactformulier. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Referenties van GiGA zijn onder andere: Adecco, Vacanceselect, Univé, 250 bruidsparen en honderden cafés en feesttenten.

adecco
unive