Feest Artiesten

Feest artiesten zijn er in verschillende categorieën, de meest bekende zijn Jan Smit, Gerard Joling, Gordon en René Froger. In de iets minder bekende laag vind je feest artiesten als, Django Wagner, Ben Saunders, Frans Duijts en Jannes. Als feest artiesten zijn de dames minder voordehandliggent maar ze zijn er wel Anita Meijer, Corry Konings en Marianne Weber. Ook zijn er feest artiesten die een duo vormen, voorbeelden hiervan zijn De gebroeders Ko, Helemaal Hollands en Het Feestteam. Je ziet niet zo vaak feest artiesten als bands, GiGA kan dit wel doordat GiGA zeer snel op kan bouwen. Hierdoor is het mogelijk GiGA op de zelfde plaatsen als feest artiesten en bandzangers op te laten treden.

Feest artiesten en GiGA boeken

Stel dat u al een mooi feestprogramma heeft met diverse feest artiesten maar u mist nog een uurtje. GiGA kan ook een uur voor u optreden en inprikken op de zelfde eindinstallatie als de bandartiesten. Hierdoor is GiGA zeer geschikt om in te zetten bij een bedrijfsfeest of tijdens een avond met dj’s en artiesten. Door de interessante prijs van GiGA voor dit programma is het ook financieel een aantrekkelijke optie, bereken hier de prijs van feestband GiGA

Feest band GiGA als feestband boeken

In de boekingsmodule van GiGA kunt u online, volledig vrijblijvend de prijs van GiGA voor uw feest berekenen en online boeken. Alle belangrijke gegevens voor het boeken van het optreden worden online ingevuld. Na 5 minuten heeft u de bevestiging van het boeken in de vorm van een contract in uw mailbox. Direct zekerheid dat u de juiste datum en tijd met GiGA heeft kunnen boeken. Een knallend programma van een uur of een avondvullend programma met de lekkerste medleys en de mooiste nummers GiGA zorgt dat het een knalavond wordt. Wilt u liever via een boekingsbureau boeken, via uw vertrouwde boekingsbureau/boekingsbureau is Feestband GiGA ook te boeken.