Band Trouwen

De Band trouwen speelt de muziek live tijdens bruiloften meestal tijdens de feestavond. Het aantal muzikanten in band trouwen is meestal 4 of 5, 3 personen zijn trio’s en 2 personen duo’s. Om de feestavond een succes te maken is muziek bij de band trouwen afgestemd op het maken van een bruiloftsfeest. Om de dansvloer vol te krijgen tijdens het bruiloftsfeest zijn de nummer in de juiste volgorde gezet. Een topfeest en een topbruiloft maken betekent dat de GiGABand trouwen veel meer moet kunnen dan nummers goed coveren.

Boeken van een Band Trouwen waar let ik op?

Via internet en boekingsbureaus is de Band trouwen te boeken, hoe kan ik kiezen?

  • In een studio kan iedereen een goede opname maken, kijk dus of het video en audio materiaal live is.
  • Een goed gevulde agenda geeft een indicatie van de kwaliteit van de band trouwen.
  • Bekijk of in de agenda ook andere bruiloften staan.
  • Bekijk het fotomateriaal te bekijken en zoek contact met de band(leider) om zo de ervaring met bruiloften te achterhalen.

Staan deze zaken niet online, zoals bij GiGA, dan zegt dit wel genoeg.

Bruiloftband GiGA als uw Band trouwen?

Op elke bruiloft of feest waar GiGA langskomt, maakt de bruiloftband al meer dan tien jaar groot feest. Hoe ziet een optreden van GiGA er uit op uw bruiloft? Bij de ingang spelen de gitarist en de drummer op gitaar en djembee en zingen daarbij. De zangeres en toetseniste spelen en zingen rustige nummers al begeleiding van de felicitaties. Als alle gasten net hun plekje hebben gevonden kunnen ze de dansvloer op als de hele band gaat feesten tot het einde. Een GiGAfeest is gegarandeerd door de vele medleys en het up to date repertoire. De GiGAbruiloft van uw dromen.