LiveBands

GiGA is een liveband in hart en nieren. Alle nummers worden door de vijf muzikanten van GiGA volledig live gespeeld en met veel plezier de zaal in geslingerd. Veel livebands maken tegenwoordig gebruik van het mee laten lopen van diverse sporen in plaats van alles live te spelen. In de ogen van GiGA komt dit het live effect van bands niet ten goede. GiGA kan bijvoorbeeld goed inspelen op wat er in de zaal gebeurd, de tape loopt ten slotte niet door. Voor echte livemuziek en een echte liveband bent u bij GiGA aan het goede adres. Bands horen tenslotte live te spelen daarom huurt u ook livemuziek in.

Kwaliteit van een livebands

De kwaliteit van livebands in Nederland en België is heel uiteenlopend. Er zijn ongeveer 72000 livebands, waarvan het grootste deel van de livebands nooit verder komt dan de oefenruimte. Hoe vind ik een goede liveband zult u denken? U kunt tenslotte alle bands live gaan bekijken. Ik zocht op de termen “bands gezocht”, “bands huren”, “bands inhuren” en “bands voor feest”. Hier een paar tips:

  • Kijk of de live bands een gevulde agenda online heeft staan.
  • Luister of de opnamen van de bands live zijn of uit een studio komen. In de studio kunnen alle bands tenslotte iedereen een redelijke opname maken, dat zegt niets over de kwaliteit van een optreden.
  • Kijk als laatste naar de uitstraling van de livebands op de foto’s.

Staan deze zaken niet online of is een agenda niet opbaar dan zegt dit meestal wel genoeg.

Welke voordelen biedt liveband GiGA mij?

GiGA is een liveband met veel ervaring op diverse feesten en gelegenheden. GiGA heeft één doel en dat is zorgen dat tijdens de avond de hele zaal uit zijn dak gaat. GiGA heeft een hoge kwaliteit apparatuur en licht, de opbouw en afbreektijd van GiGA is perfect in 15 minuten is GiGA speelklaar. De band heeft een professionele instelling, geen arrogantie en de liveband begrijpt dat het gaat om uw feest.