Feest Band

Veel coverbands spelen nummers die ze leuk vinden zonder te kijken naar de wensen van het publiek. Een feestband doet dat anders dan deze coverbands, daar zijn de nummers gekozen om een feest te kunnen maken. Coverbands die als feestband optreden zijn alleen tevreden als een zaal echt uit zijn dak gaat. Door nieuwe feestband nummers te spelen zal het feestgedruis zich niet beperken tot de eerste vijf rijen. De feestband is vaak ook actief als coverband, bruiloftband of bedrijfsfeestband. Een feestband speelt op kermissen, bruiloftsfeesten, bedrijfsfeesten en in feesttenten.

Een coverband of feest band boeken

Een coverband of feestband boeken kan online via internet maar ook via boekingsbureaus of rechtstreeks via de telefoon. Het is verstandig de volgende zaken eerst op de site van de coverband of feestband te bekijken.

  • Kwalitatief goede live video en audio files, live is belangrijk in de studio kan iedere coverband een goede opname maken.
  • Geeft de online agenda een gevulde agenda te zien?
  • Is het repertoire online (zoals bij GiGA) te raadplegen en spreekt het je aan?
  • Zijn de prijs en voorwaarden duidelijk te raadplegen voor het definitief boeken?

Feest band GiGA als coverband of feestband boeken

In de boekingsmodule van GiGA kunt u online, volledig vrijblijvend de prijs van GiGA voor uw GiGAbruiloftsfeest berekenen en online boeken. Online worden alle belangrijke gegevens voor het optreden ingevuld. U heeft na 5 minuten de bevestiging van het boeken in de vorm van een contract in uw mailbox. Dat geeft direct zekerheid dat u de juiste datum met GiGA heeft kunnen boeken. Coverband en feestband GiGA komt de lekkerste medleys en de mooiste nummers voor u spelen en zorgt dat het een knalfeest wordt. Coverband en feestband GiGA is ook via uw vertrouwde boekingsbureau/boekingsburo boeken.