Bruiloftband GiGA de meest veelzijdige feestband van Nederland!

Een bruiloftband zijn 3 tot 12 muzikanten die met elkaar nummer van bekende artiesten naspelen tijdens het huwelijksfeest. Er zijn vele bruiloftbands, enkele bekende uit Noord-Holland zijn, Flair, GiGA, Impact, Kink, Sesam, Shoreline, La Stampa en Legend. Bruiloftbands zijn meestal ook actief als coverband of tributeband. Het is moeilijk na te gaan hoeveel bruiloftbands er zijn. Er zijn naast de 750 landelijk bekende bands ongeveer 50.000 band in Nederland en België.

Waar moet ik bij het boeken van een bruiloftband op letten

Een huwelijk is een zeer speciale dag, zeker voor het bruidspaar die de hele dag het middelpunt zijn. Let op de volgende zaken bij het boeken van een goede en geschikte bruiloftband:

  • Kan de bruiloftband zijn volume aanpassen naar het juiste niveau voor de locatie?
  • Is het muziek en videomateriaal op de site live? In een studio kan iedereen een mooie opname maken.
  • Staan er ook andere bruiloften in de agenda (bij GiGA zijn dat de privefeesten)?

Staan voorstaande zaken niet online of is het materiaal heel oud dan zegt dat genoeg.

Bruiloftband GiGA voor uw bruiloft?

Als u GiGA op uw huwelijksdag uitnodigt is een professionele en spetterende muzikale begeleiding gegarandeerd. De gasten worden bij de deur onthaald met zang, gitaar, djembee. Zang en piano begeleiden de binnenkomst tijdens de felicitaties. Net als iedereen zijn eerste drankje heeft gaat het GiGAfeest echt los met de hele GiGA bruiloftband op het podium. Door het up to date repertoire met vele medleys wordt het GiGAfeest steeds groter. Een GiGAbruiloftband op een manier zoals het op uw feest bedoeld is.

Hoe scoort GiGA als bruiloftband?

Op de bovenstaande drie punten is voor GiGA het volgende van toepassing.

  • Kan de bruiloftband zijn volume aanpassen naar het juiste niveau voor de locatie? GiGA werkt met elektronische drums en zonder versterkers op het podium en met inear monitoring, hierdoor is de zang de bepalende factor voor het minimale volume.
  • Is het muziek en videomateriaal op de site live? Al het materiaal van GiGA is rechtstreeks opgenomen uit de mengtafel in de zaal.
  • Staan er ook andere bruiloften in de agenda (bij GiGA zijn dat de privefeesten)? GiGA speelt op ongeveer 20 bruiloften per jaar gemiddeld. Hierdoor weet de band hoe belangrijk een bruiloft voor een bruidspaar. De band uit Noord-Holland doet het maximale om jullie bruiloft tot een onvergetelijk topfeest te maken.

Een prijs berekenen of direct boeken Boek bruiloftband GiGA online of maak een prijsberekening

Chiara Molenaar zangeres bij de bruiloftband GiGA

Zangeres Feestband

Hierboven een foto van de
huidige zangeres van GiGA.