Bruiloft

Avondvullend topentertainment voor jullie bruiloft

Voor meer video ga naar ons Youtube kanaal Kijk op Facebook om te zien wat er speelt!

Omdat het maar één keer GiGA goed kan.

Jullie gasten worden bij de deur binnengehaald door een GiGA-trio op cajon, akoestisch gitaar en zang. Even later (tijdens het feliciteren) wordt iedereen opgewarmd met achtergrondmuziek in de zaal. Daarna barst het feest écht los met de voltallige band en maken we er samen met jullie tot de late uurtjes een GiGAfeest van! GiGA is pas tevreden als de gasten dat ook zijn.

De band bestaat uit een drietal topmuzikanten met voortreffelijke vocale en instrumentale kwaliteiten. Aangevuld met een steengoede geluids- en lichtshow is dit topentertainment van de bovenste plank

Een professionele gang- en feestmaker voor uw bruiloft.

De bruiloftband GiGA zorgt voor een feestelijke, swingende avond met alleen de allerbeste hits en medleys van toen én nu. Met het feest der herkenning en up-to-date repertoire is deze formatie de garantie voor een volledig geslaagde bruiloft.

Een bruiloft bestaat standaard uit 4×45 minuten livemuziek binnen een tijdsbestek van 5 uur. Dit kan in overleg echter altijd anders ingedeeld worden. GiGA verstaat de kunst om in overleg met de ceremoniemeester achter de schermen en voor de schermen alles perfect te laten verlopen.

De band GiGA werkt met vaste licht- en geluidstechnici. Zij stemmen de techniek af op de hoeveelheid personen en de locatie. De bandleden zelf maken op het podium gebruik van in-ear monitoring en elektronische drums van topkwaliteit. Men hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken over de luidheid van de band, het volume is volledig aan te passen aan de grootte van de zaal en de wens van de klant. GiGA richt zich volledig op het feest en maakt uw feest, een topfeest dat u en uw gasten nog lang bij zal blijven.

Een miniconcert van GiGA.

Als enige coverband in Nederland kan GiGA opbouwen en afbreken in een kwartier. GiGA kan dus net als artiesten en bandzangers een optreden van een half uur of een uur verzorgen. Belangrijk is dat u de geluids- en lichtinstallatie voor de zaal al heeft staan. GiGA kan ook het licht en geluid voor de gehele avond verzorgen. Tijdens een miniconcert werkt GiGA in een uur naar een topfeest met Super medleys en de beste hits van nu. Het GiGA Miniconcert pas dan ook perfect in een bruiloft met meerdere artiesten of een bedrijfsfeest.

Informatie, Prijsberekening en direct boeken!

Hier vindt u het actuele feestrepertoire van GiGA.
Klik hier voor een prijsberekening voor uw feest. Er wordt zo snel mogelijk persoonlijk contact met u opgenomen.

Referenties van GiGA zijn onder andere: Adecco, Vacanceselect, Univé, 250 bruidsparen en honderden cafés en feesttenten.

adecco
unive

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen