Band inhuren

Via een boekingsbureau, via de telefoon of via internet kunt u een band inhuren. Via een boekingsbureau heeft u het voordeel dat het boekingsbureau vervanging verzorgt als dat nodig is. GiGA kunt u als Band inhuren via uw boekingsbureau of via de site kunt u online de Band inhuren. Het contract staat via de site binnen vijf minuten in uw mailbox, dit geeft zekerheid. Het is aan te raden uw afspraken met een coverband op papier te zetten op deze manier. Over datum, tijd en afgesproken prijs kunnen dan geen onduidelijkheden ontstaan, een rustgevend gevoel bij het inhuren van een band.

Coverband GiGA als Band inhuren

U kunt kiezen voor een avondvullend programma of een miniconcert van een uur. Het avondvullende programma is zeer geschikt voor feesttenten, bedrijfsfeesten, kermissen of bruiloften. Het miniconcert is geschikt om in te zetten op een bedrijfsfeest of ander feest waar ook andere artiesten optreden. Coverband GiGA kan ik een kwartier opbouwen en in een kwartier afbreken. Hiermee kan GiGA ingezet worden zoals de meeste artiesten en bandzangers (waarvan de kosten vaak veel hoger zijn). U kunt coverband GiGA volledig online als Band inhuren via de boekingsmodule van GiGA.

Hoe kan ik de goede band inhuren?

Hoe vind ik een goede coverband zult u denken, op google de term “bands gezocht”, “coverband inhuren” en “coverband huren”? De juiste band inhuren doet u zo, hier een paar waardevolle tips:

  • Kijk of de coverband een gevulde agenda online heeft staan (deze coverbands behoren tot de 10% die optredens hebben).
  • Luister of de opnamen live zijn of uit een studio komen. In de studio kan ten slotte iedereen een redelijke opname maken, dat zegt niets over de kwaliteit van een optreden.
  • Kijk als laatste naar de uitstraling van de coverband op de foto’s.

Staan deze punten niet online zoals bij GiGA dan kunt u beter een andere coverband zoals GiGA inhuren.