Bruiloftprogramma

Bruiloftprogramma GiGA

Voor bruiloften hebben we een speciaal programma:

  1. Muziek bij de deur als de gasten binnenkomen (Gitaar en Cajón en Zang, gitarist en drummer).
  2. Piano en zang (zangeres en toetsenist) feliciteren bij piano en zang vaak deels gelijk met het muzikaal binnenhalen bij de deur.
  3. Daarna ongeremd feest met GiGA (de hele band samen) op zijn best.

GiGA is er aan gewend om in vele situaties een feest te maken. Op de avond werken we soepel samen met de ceremoniemeester zodat het echt jullie avond is.
Wij maken gebruik van elektronische drums en in-ear monitoring, het volume van de band is hierdoor aangenaam en aan te passen op jullie voorkeur. Natuurlijk is het ook mogelijk andere afspraken te maken dan de hierboven staande drie feeststappen. Klik voor onze bruiloftpagina.

Tips voor de feestavond

De ceremoniemeester is aangesteld om de feestavond strak in de hand te houden. Plan stukjes zo veel mogelijk aan het begin van de avond. Mensen die stukjes doen zijn vaak wat zenuwachtig en vertonen uitstelgedrag. Toch is het ook voor hen beter dat het stukje zo vroeg mogelijk op de avond wordt gedaan.

Neem als bruidspaar de leiding over het beginnen met dansen. De gasten kijken naar jullie en zullen direct volgen als jullie de dansvloer op gaan. Bij bruidsparen die dat doen zien we dat het direct feest is.

Laat alles aan de ceremoniemeester en de band over. De ceremoniemeester heeft zich goed voorbereid, de band ook en de band heeft al heel veel situaties meegemaakt en speelt op alles in wat voorbij mag komen.

Geniet vooral van de avond, het is helaas heel snel weer voorbij!